NEXT EVENT:
Music Together
October 23, 2017
17:00
Music Together
Upcoming Dates:
October 23, 2017
17:00
October 30, 2017
17:00
November 06, 2017
17:00
November 13, 2017
19:00
November 20, 2017
19:00
November 27, 2017
19:00
December 04, 2017
19:00
December 11, 2017
19:00
December 18, 2017
19:00
Passed Dates:
October 02, 2017
17:00
October 09, 2017
17:00
October 16, 2017
17:00
175 €
4 Quedan
Información

PER QUÈ MUSIC TOGETHER? PER QUÈ ARA?

L'educació musical formal no sempre ensenya el nen/dóna al nen els instruments a/per ser musical, gaudir i trobar inspiració en la música. Una predisposició musical, o la intrínseca inclinació a ser musicals per/durant tota la vida, és el resultat d'experiències positives, alegres/felices i satisfactòries i la seva associació amb la música en la primera infància.

Vosaltres sou "di gran lunga" el model més important per al vostre fill. Music Together es compromet a facilitar i sostenir-vos en el vostre propòsit de crear un ambient musical ric a casa, acompanyant així el procés natural de creixement musical del vostre fill i assegurant l'acompliment del seu potencial musical innat. Comprendre el desenvolupament musical en l'infància us ajudarà a apreciar la manera en què el vostre fill respon a les experiències musicals i farà que la interacció entre vosaltres sigui més interessant i profunda. El més important és que us permetrà donar al vostre fill una varietat d'experiències musicals per cultivar i compartir el vostre amor per la música i alimentar el seu emergent JO musical.

QUÈ OFEREIX MUSIC TOGETHER A LA MEVA FAMÍLIA?

· Les classes de Music Together ampliaran el vostre repertori musical. Cada semestre rebreu un CD amb cançons noves i el llibre il·lustrat corresponent. La música inclou cançons tradicionals, originals i moixaines rítmiques. Les cançons inclouen varies tonalitats, temps i estils culturals exposant l'infant a una gran diversitat d'elements musicals.

· Les classes de Music Together seran una font d'idees sobre com portar la música a la vostra vida quotidiana de manera espontània, divertida i estimulant per al vostre fill. No només sereu capaços de recrear la majoria de les activitats en el vostre ambient familiar, sinó que també descobrireu que la vostra creativitat es potencia i trobareu nous jocs musicals per fer amb el vostre fill.

· Coneixereu els mecanismes d'aprenentatge musical del vostre fill. Entendreu millor el procés a través el qual el vostre fill pot, dins un ambient musical estimulant amb un referent entusiasta (vosaltres!), adquirir les competències musicals de base en els primers anys de la seva vida.


COM SÓN LES CLASSES DE MUSIC TOGETHER?

Les classes estan formades per grups de 3 a 12 infants acompanyats, cadascun, per un (o ambdós) progenitors o de qui en té cura (avi, àvia, cangur…). El professor de Music Together condueix la classe a partir de cançons, figures rítmiques i cants que canvien cada semestre. Les cançons s'acompanyen d'activitats que comprenen:

· joc i diversió (astratto)/jocs i divertiments (esercizio)
· dansa lliure i expressiva/creativa
· ús d'objectes ( teles/foulards, pilotes…)
· focalització en els elements rítmics i tonals de la música
· petits i grans moviments (¿coreografies)
· acompanyament amb instruments
· oportunitat d'improvisar amb els infants i els adults

Els moments d'ensenyança als pares durant les classes augmenten la comprensió de la rellevància de les activitats que es duen a terme per al desenvolupament musical del nen. L'atmosfera convida i encoratja la participació dels infants i pares sigui quina sigui/sense que importi la seva preparació o talent musical. Els pares que participen a Music Together descobreixen que jugant amb la música poden convertir-se en un model decisiu en el desenvolupament musical dels seus fills. A més, veuran com emergeix la pròpia musicalitat!

Cada curs consisteix en una sessió setmanal de 45 minuts aproximadament durant 10 trobades consecutives.


PER QUÈ CANTAR TAMBÉ EN ANGLÈS?

A l'edat infantil, els nens i nenes tenen la capacitat de reconèixer i memoritzar tot tipus de so independentment de la llengua a què pertanyen. En créixer/a mida que creixen aquesta capacitat es redueix dràsticament. Per això, habituar l'oïda de l'infant al so de l'anglès potenciarà la seva capacitat d'aprendre altres llengües en el futur. Les cançons en anglès estan composades fonamentalment per paraules senzilles i frases curtes que es repeteixen més d'un cop, de manera que se'n facilita l'aprenentatge. Per als pares aquesta pot ser una ocasió per acostar-se o refrescar el propi anglès en un context divertit i informal!

Music Together
Trimestre (175 €)
Spots left: 4
Quantity
Single Cost
Total Cost
175
175
Booking Event ...